Sophie

  Diersoort

  Naam

  Data

  Rasaanduiding

  Kleur, aftekening

  Beharing

 Kat

 Sophie

 22 mei 1996 - 29 april 2014

 Kruising Perzisch

 Schildpad

 Halflang

Sophie is onze lieverd. Tenminste, als zij daar zin in heeft ... Ze is een tante met een handleiding. En zoals je hieronder kunt zien, is ze eigenlijk voornamelijk heel erg lui. Als ze niet ligt te slapen dan wil ze graag eten. Dat wil ze eigenlijk de hele dag. Verder vind ze het enorm lekker om onder de kraan te zitten, wachten tot hij gaat druppelen. Want van lekker druppend water houdt onze Sophie wel. Tja en dan natuurlijk FLEECE. Dat is een magisch iets als het binnen het bereik van Sophietje is. Alles wat van fleece is, is om op te liggen - punt. Sophie moet het stellen met een berg aan bijnamen. Een kleine selectie: kameel, giraffe, soffie, soffesof, dombo, lieverd, dikke etc. Wie Sophie een beetje kent, begrijpt de oorsprong. 

 

 

 

 

FLEECE

Sophie op haar favoriete iets, fleece. Wat er zo bijzonder aan is begrijpt niemand. Vraag het Sophie en ze zal je aankijken met een blik van "duhuh".

 DAN MAAR

Als wij zo "aardig" zijn geweest om de fleecedekens van de bank te halen dan moet het maar zo ....

 MUIS?

Als Sophie rust, dan komt ze ook niet overeind voor een muis - wat denk je wel?

     

 

 

 HALLO

Sophie is wel een beetje nieuwsgierig, dus als je een foto neemt en ze ligt niet, dan moet je snel zijn. Anders staat ze aan de lens te snuffen.

 

 ALTERNATIEF

Overdag is de warmste plek in het hok onder de trap. Dat daar dan een wollen deken ligt in plaats van een fleece, dat moet dan maar.

 

 REKBAAR

Sophie is soepel en rekbaar. Daarom kwam ze uit de fabriek met het label Strech. Te warm wassen is dus ook een afrader, evenals de droogtrommel.

     

 

 

ZON

Zon is natuurlijk het meest geweldige. Is er ergens een streepje zon op de vloer of een ander horizontaal oppervlak, dan gaat zij daar wel liggen.

 

MOOI NIET

Mooi niet dat ik me laat pakken, aanhalen of wat jij ook in gedachten hebt. Sophie staat in grr stand - de kenners weten uit de buurt te blijven.

 

UCH

En onder ons heeft ze het meest te lijden. Knuffelen, op schoot, aanhalen en optillen. "Als ik me dood hou, zou ze dan loslaten?"

 

Top