Site historie

Op 4 april 2002 heeft Woody de eerste versie van de site gepubliceerd. Zij heeft zich toen opgeworpen als webmaster, omdat de baasjes aan het verbouwen waren. Na "200" ontworpen en weggegooide sites was de perfectionist in huis het erover eens dat een versie dan maar eens online moest gaan. Daarvoor hebben we dan wel 4 website programma's versleten. Na eigenhandig html ontwerpen, een html wysiwyg programma en dreamweaver zijn we bij Frontpage beland. En toeval of niet, op 4 april 2005 is de versie de lucht in gegaan. En nog steeds onder constructie ....

Eind november 2005 kreeg de webmaster weer een beetje zin en is de indeling van de site aangepast. Een beetje schuiven en priegelen en tegen Woody gezegd dat er wel weer een Woody's woord mag komen.

Januari 2006 het priegelen en prutsen heeft zich voortgezet en de voor en nadelen van Frontpage beginnen duidelijker te worden. Learning on the job kreeg een intensieve invulling en gelukkig werden niet alle tests gepubliceerd. Ooit wordt dit een echte volledige site ...

November 2006 is er toch besloten om de verbouwingssite van Woody definitief op te doeken en de foto's te integreren in de huidige site. Het is dan ook de bedoeling om nu eindelijk eens een voor - na situatie te creëren in plaats van een "in wording".

December 2008 heeft Lycos besloten om te stoppen met webhosting en zijn we verhuisd naar Strato webhosting. An sich een vlekkeloze overgang met twee minpuntjes: de software van het nieuwe foto album website ontwerp wordt niet ondersteund en het gastenboek kan niet gekopieerd worden. Puntje 1 was snel opgelost met het Strato LivePages programma. Een mooi design - al zeggen we het zelf. Puntje 2 kunnen we niet anders oplossen dan door onze gasten op te roepen om vooral wat te schrijven in ons gastenboek. Alle post bij Lycos zit in ons hart, maar dat laat zich slecht publiceren op een site.

5 februari 2010 is de indeling van de site weer eens onder handen genomen. Een grote verandering is het vervangen van het foto album door meerdere losse albums, die gemaakt zijn met JAlbum. Wat ons betreft een aanrader in gemak en skin keuzes. De foto pagina's in onze website zullen 1 voor 1 omgezet worden in mooie digitale albums - met muziek.

2010/2011 - alleen wat aanpassingen aan het ontwerp in livepages. Voor de kijkers thuis heeft er zelfs een bloemetjes design gestaan van juli t/m november 2011. En gedurende de bloemetjes site natuurlijk de zonnige foto op Madeira. Inmiddels weer vervangen door de oude vertrouwde welkomstfoto.

En dan worden we ingehaald door de modernisering ...
Prachtige albums, voorzien van meerdere muziekjes die gekozen kunnen worden. Keuze in presentaties, kleuren en hoeveelheid beweging. Voor elk wat wils ... tot het niet functionerende wii internet. Gevolgd door de ipad hype die als een vloedgolf over ons heen is gekomen. Tja, die wordt dan wel voornamelijk gebruikt voor het ff snel checken van een site. Dus, jammer voor JAlbum. Die gaat er weer uit. Wat er terug komt? Een simpele html tabel pagina. De teller blijft een geheim voor de wii en ipad gebruikers - ook die is namelijk onzichtbaar :). Lang leve de vooruitgang! Dit project wordt natuurlijk eventjes uitgesteld en ter hand genomen in her jaar .....

Top